Revelion 2011 @ Restaurant Ellas

Blue Moon Entertainment, Dan Ciobanita si Florin Olaru au placerea sa va invite si anul acesta la Restaurantul Ellas pentru a petrece impruna noaptea dintre ani: Revelion 2011.

Doamnelor si Domnilor,

Blue Moon Entertainment, Dan Ciobanita si Florin Olaru au placerea sa va invite si anul acesta la Restaurantul Ellas pentru a petrece impruna noaptea dintre ani: Revelion 2011.

Atmosfera festiva, muzica buna, distractie, surprize, veselie, antren si voie buna, meniu bogat si asortat, Deluxe Open Bar cu bautura la discretie, va asteapta in elegantul Ballroom # 3 de la Restaurantul Ellas.

Restaurantul Ellas este situat la 35 Danforth Rd, Toronto, M1L 3W5 (200 metri vest de intersectia Warden si Danforth Ave).

Ballroom # 3 are o capacitate de 210 locuri, un ring de dans incapator, spatiu generos intre mese si un bar asortat.

Petrecerea incepe la 7:30PM si muzica se opreste la 2:00AM
Barul este deschis de la ora 8:00 PM pana la ora 1:00AM si toata bautura este inclusa in costul biletului.

Pretul pentru un adult: $120.
Pretul pentru un copil (sub 12 ani): $80.

Biletele pot fi cumparate:

 • cu plata cash (sunati la 647 868 6864),
 • transfer bancar prin sistemul Interac (plata la email dciobanita@rogers.com)
 • sau on line pe website www.Revelion2011.ca prin sistemul PayPal, cu carte de credit sau de debit.

Locul la masa se rezerva odata cu plata biletului. Pentru rezervari si informatii ne puteti contacta la:

 • telefon (647) 868-6864
 • adresa de email: info@BlueMoonEnt.ca

Va asteptam cu drag.
Dan si Florin

Detalii pe www.Revelion2011.ca sau www.bluemoonent.ca

Written By


4 responses

 1. Doru Maxim Avatar
  Doru Maxim

  Am fost anul trecut la Revelionul organizat de BlueMoonEnt, Dan C. si Florin O. si a fost exact asa cum ne-am dorit eu si sotia mea Monica: dans non stop de la ora 8 pina cind s-a o[prit muzica pe la ora 3 dimineata. Mincarea a fost foarte bune iar bautura gratis cit cuprinde. Pornirea la bar a fost cam “slow” cu un singur barman dar au adus al doilea barman si coada la bautura a disparut.
  Ne-am inscris si anul acesta si sper sa fie la fel ca anul trecut.

 2. Titi Avatar
  Titi

  Am facut ultimile doua revelione cu Dan si Florin si ne ducem si anul acesta. Sintem in Toronot de 17 ani si am fost la multe revelioane romanesti dar pot spune ca nu ne-am simtit niciodata asa de bine ca aici. Atmosfera a fost extraordinara iar mincarea, bautura si in special muzica au fost top-notch.

 3. gogu Avatar
  gogu

  Cred ca sunteti din clanul lor. Cred ca voi nu stiti ce inseamns “masa festiva de Revelion”. Ati venit cu foamea din Romania si aici vi s-a parut raiul de pe pamant? Sau asta a fost anul trecut, anul acesta cum vi s-a parut??? Pentru mine a fost primul dar si ultimul an cand il petrec acolo. Mancare, mai deloc. Aia a fost masa festiva de Revelion. Sarmalele reci, aperitiv de doi lei. Nici farfurii nu au fost pe masa. Trbuie sa mananci pe farfuriute de cafea? Asa se serveste masa festiva de revelion? Se cunoaste ca este organizat de romani interesati sa scoata bani si din piatra seaca. Vorba ceea “Lupul isi schimba parul dar naravul ba”

 4. Florin Olaru Avatar
  Florin Olaru

  Gogule, tu ai fost la Revelion? Sau vorbesti de ceea ce ai avut acasa pe masa.
  Tot ceea ce a fost scris pe meniu a fost servit la masa de Revelion.
  Eu am fost unul dintre cei care au organizat Revelionul si nu imi amintesc de tine sau de vreo reclamatie in legatura cu mancarea.
  Cit despre farfurii… nici macar nu ma obosesc sa iti dau replica, dar pot sa iti trimit citeva fotografii cu “set-up”-ul de la mese.(asta asa ca sa vezi cum a fost).

  In rest un an nou fericit si s-auzim numai de bine.