Noi 20 – Compact in Megaturneu Canadian – Cantec pentru prieteni (Kitchener-Waterloo)

Trupa Compact va veni în Canada în luna Noiembrie și va susține patru mari concerte, în premieră la Montreal (12 noiembrie), Quebec City (13 noiembrie) și KITCHENER-WATERLOO (20 noiembrie) și pentru a doua oară la Toronto/Vaughan (18 noiembrie).

Indragita trupa Compact se va afla in megaturneu in Canada, urmand sa sustina spectacole pentru romanii din orasele Montreal, Toronto, Quebec si Kitchener.

Dupa o vara plina de concerte in Romania, Paul Ciuci, Aurel “Lelut” Vasilescu, Adrian Kiselef si Adrian “Coco” Tinca isi dau intalnire si cu romanii din Canada in cadrul turneului intitulat (cum altfel?!) “Cantec pentru prieteni”!

Pentru ca muzica formatiei Compact ramane vesnic tanara, nu ratati ocazia de a lua parte la concertul live, o adevarata “Carare peste timp” presarata cu “O noapte si o zi”, “Te voi iubi mereu”, “Fata din vis” si multe alte piese dragi.

Compact in Megaturneu Canadian – Cantec pentru prieteni (Kitchener-Waterloo)
Duminica, 20 Noiembrie 2011

Waterloo Colegiate Institute
300 Hazel Street, Waterloo

Pret bilete: $30
Cumparati online: Spectacole.ca sau Ziarul ZigZag

Organizatori: Ziarul Impact din Montreal şi Ziarul ZigZag Român-Canadian
Detalii la telefon: 519-896-9545 (Mirela)
Email: office@impactonline.biz şi zigzagjournal@yahoo.com

Written By


2 responses

 1. Leo Avatar
  Leo

  Bravo, baieti!
  De ce il numiti “Mega-Turneu” daca va concentrati doar pe coasta de Est a Canadei? Mergeti in 4 orase – relativ aproape unul de celalalt. Cateva mii de kilometri spre Vest exista oameni care v-au ascultat discurile si v-au vazut la concertele din Romania…

  1. C.R. Avatar

   @Leo – Se numeste Mega-Turneu deoarece cuprinde mai multe orase – si mai ales, deoarece doar pe coasta de Est este o retea stabilita de marketing (si vanzare de bilete) si organizatori de evenimente. Pentru a organiza ceva in Vest, trebuie oameni care sa se ocupe de organizare (gasit sala, inchiriat, investit in costuri initiale precum transport si cazare) si marketing (vanzare bilete). Doresti sa te implici?