Scaunele de Eugen Ionesco @ Toronto | MAR 23 | ANULAT

Spectacolul de comedie SCAUNELE de Eugen Ionesco, cu Oana Pellea si Răzvan Vasilescu la Toronto pe 23 martie.

ATENTIE! Din motive independente de vointa organizatorilor, motive care tin de conditii tehnice imposibil de depasit, anuntam inlocuirea spectacolului “SCAUNELE” de Eugen Ionesco cu spectacolul de umor si stand-up comedy “DESPRE FERICIRE SI ALTE POVESTIRI / De ce credeti ca inchid oamenii ochii cand se saruta?” dupa Cehov si texte universale,  prezentat în premiera în Canada si al carui protagonist este nimeni altul decat reputatul actor Razvan Vasilescu.

  • Biletele achizitionate pentru “Scaunele” sunt valabile pentru intrarea la spectacolul de umor si stand-up comedy “DESPRE FERICIRE SI ALTE POVESTIRI / De ce credeti ca inchid oamenii ochii cand se saruta?“, care va avea loc la aceeasi sala, data si ora inscrise pe biletele deja cumparate!
  • Drept compensatie materiala si morala fata de toti cei care au cumparat bilete la “Scaunele”, oferim gratuit un voucher în valoare de $50 care poate fi schimbat pentru 1 bilet VIP la urmatorul spectacol, comedia “DOI PE O BANCA” cu Tania Filip si Florin Zamfirescu din luna aprilie sau la alegere la unul din spectacolele viitoare din cadrul actualei stagiuni 2014.
  • Cerem scuze sincere tuturor spectatorilor si iubitorilor de teatru, le multumim pentru parteneriatul constant, pentru intelegere si devotament.

Contact Association ROCADE la info@associationrocade.ca sau telefon 514-560-2880

***

Spectacolul de comedie SCAUNELE de Eugen Ionesco, cu Oana Pellea si Răzvan Vasilescu la Toronto pe 23 martie.

Scaunele – poate cea mai metafizică dintre piesele lui Ionesco, continuă sa ne răscolească existenţa, pe care o credem, sau vrem cu disperare să o credem, plină de sens şi de evenimente importante. Ionesco ne arată, fără menajamente, golul în care ne zbatem, o imagine a omenirii în căutarea propriei identităţi şi a unui scop care să ne justifice viaţa. Căutare iluzorie. Suntem resturile omenirii, dar cu asemenea resturi se mai poate face încă o ciorbă pe cinste, spune bătrânul din piesă. Cinism salvator. – Felix Alexa

Sinopsis – Doi bătrâni consideră iubirea ca pe însăşi complexitatea universului reflectat în persoana iubită, până la punctul de a abdica de la propria lume pentru a trăi în persoana celuilalt. O privire asupra eroului care, prin acţiunile sale, încearcă să-şi lase amprenta în decursul  istoriei, să se insereze în universul mitic, şi, prin aceasta, să se apropie de imortalitate. Sacrificiu ce-l obligă să creeze o relaţie strânsă cu polisul, colectivul. Fără această legătură, orice acţiune, orice act eroic, orice situaţie tragică îşi pierde sensul şi punctul culminant la care se ajunge este vidul.

Scaunele de Eugen Ionesco
Duminica, 23 martie 2014, 0ra 18:00

Centrul Cultural Japonez
6 Garamond Court, Toronto

Bilete

Nu uitati sa imprimati biletele cumparate aici si sa le prezentati la intrare. Va rugam sa veniti la sala cu 30 de minute inaintea spectacolului.

Organizator

Scaunele-associationrocade-20140323-Toronto

Written By