Ziua Romano-Canadiana @ Kitchener City Hall

Va invitam la a treia editie a Zilei Româno-Canadiene, Kitchener, 29 Mai 2010 (locatia: Kitchener City Hall, 200 King Street West) Fiecare editie a acestui eveniment s-a bucurat de participarea a mii de oameni care au petrecut o zi in spirit romanesc, cu muzica, dans si mancaruri traditionale. Va invitam din nou anul acesta in…

Va invitam la a treia editie a Zilei Româno-Canadiene, Kitchener, 29 Mai 2010
(locatia: Kitchener City Hall, 200 King Street West)

Fiecare editie a acestui eveniment s-a bucurat de participarea a mii de oameni care au petrecut o zi in spirit romanesc, cu muzica, dans si mancaruri traditionale. Va invitam din nou anul acesta in Kitchener ca sa promovam businesurile românesti si sa sarbatorim cultura romana.

Evenimetul este posibil cu sprijinul generos al business-urilor romanesti precum si al altor institutii. Cine doreste sa isi promoveze business-ul sau sa sponsorizeze acest eveniment este rugat sa ne contacteze la adresa de e-mail business.ro.ca.day@gmail.com, sau la telefoanele: (519) 772-8271 (Cornelia Gheorghe), (519) 579-9372 (Dan Bompa)

Ca in fiecare an lansam o invitatie si celor care doresc sa voluntarieze la Ziua Romano-Canadiana. Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze la (519) 749-2045 (Iulian Brudiu)

« Impreuna pentru o comunitate mai puternica »

Mai multe detalii pe site-ul ARTA: http://www.arta.ca

Written By