Writers between Languages: Seara de poezie romano-canadiana

Cu sprijinul Bibliotecii Publice din Toronto si al Consulatului General al Romaniei, va prezentam o seara de poezie romano-canadiana cu Tereza Barta, Flavia Cosma, Diana Manole, Calin-Andrei Mihailescu si Andrei Zlatescu. Seara de poezie va avea loc pe data de 27 aprilie, la orele 18:00, la biblioteca publica Fairview, 35 Fairview Mall Dr., Toronto, ON…

Cu sprijinul Bibliotecii Publice din Toronto si al Consulatului General al Romaniei, va prezentam o seara de poezie romano-canadiana cu Tereza Barta, Flavia Cosma, Diana Manole, Calin-Andrei Mihailescu si Andrei Zlatescu.

Seara de poezie va avea loc pe data de 27 aprilie, la orele 18:00, la biblioteca publica Fairview, 35 Fairview Mall Dr., Toronto, ON M2J 4S4.

Va invitam sa:

  • Cunoasteti cinci poeti romano-canadieni cu publicatii in tara si in strainatate.
  • Ascultati poeme in limbile romana si engleza.
  • Priviti un scurt documentar, realizat de un regizor de film laureat al festivalelor din Romania si Canada.
  • Descoperiti ce inseamna sa fii un scriitor care se exprima in doua limbi si face parte din doua culturi.
  • Participati la o mica receptie, oferita de Consulatul General al Romaniei la incheierea evenimentului.

Evenimentul este gratuit, dar va recomandam sa va rezervati un loc la telefonul 416-395-5750 sau la receptia bibliotecii de la FairviewMall.

Pentru informatii suplimentare despre autori, va rugam sa luati legatura cu Dr. Diana Manole, organizatoarea evenimentului, la dianamanole@yahoo.ca

Written By