Vika Jigulina

Ea este vocalistul în hit-ul internaţional „STEREO LOVE” al muzicianului şi producătorului român Edward Maya.

Vika Jigulina (Victoria Corneva) este o producătoare de muzică, cântăreaţă şi DJ din România. S-a născut în Moscova (Rusia) şi a absolvit Rachmaninov School of Music. În 2000, s-a mutat în Timişoara (România), unde şi-a continuat studiile.

Vika Jigulina şi-a inceput cariera ca DJ rezident la Discoland (Timisoara, România), după care a obţinut o emisiune săptămânală la postul radio, Radio Deea şi mai târziu la VIBE FM, care i-au dat expunere naţională. Ea a mixat cu Steve Murrano, ATB, Tomcraft, DJ DOX, Steve Angello, Sebastian Ingrosso şi alţi artişti români.

Ea este vocalistul în hit-ul internaţional „STEREO LOVE” al muzicianului şi producătorului român Edward Maya.

Vika Jigulina Live Session On Vibe Fm@Bucharest (10.02.2011) by Vikajigulina on Mixcloud

Vika Jigulina Vibe Fm Live Mix (20.01.2011) by Vikajigulina on Mixcloud

Vibe FM 100 (18.11.2010)

Live Mix on Vibe FM (17.06.2010)

În 2009, Vika Jigulina a colaborat cu Edward Maya pe hit-ul internaţional STEREO LOVE. Piesa a plasat a şaisprezecea pe Top 20 Billboard şi in clasamentul Billboard 100. Aceasta a atins nivelul de GOLDEN RECORD în SUA şi PLATINUM RECORD în Canada.

În 2010, al doilea single, THIS IS MY LIFE, atinge faima internaţională şi domină topurile muzicii din multe ţări europene. De asemenea, acesta a fost anul în care Vika Jigulina a semnat cu Mayavin Agency, agenţia de booking a lui Edward Maya.

În 2011, Vika Jigulina a colaborat cu Edward Maya pe de-al treilea single, DESERT RAIN, lansat de Mayavin Records. Clipul video pentru piesă a ajuns la 1 milion de vizite în mai puţin de o săptămână de la lansarea sa oficiala pe YouTube. În februarie, melodia a plasat a trisprazecea pe DJFM.ca Top 30 Countdown în Canada.

Written By