Ultimul Don Juan (Montreal)

Comedia ULTIMUL DON JUAN de Neil Simon la Théâtre Desjardins in Montreal pe 30 Septembrie.

Barney Daycash, personajul principal al explozivei comedii „Ultimul Don Juan”, scrisă de Neil Simon în 1969, este un bărbat în floarea vârstei. Are soţie, copii, casă, conduce o afacere de succes – un restaurant. Aparent e un om împlinit. Numai că viaţa pe care o duce i se pare extrem de plictisitoare şi, disperat că timpul trece, decide să o îmbunătăţească. Pândeşte momentul în care garsoniera mamei sale este liberă şi pregăteşte terenul pentru ceva nou în existenţă sa cea ordonată: întâlniri amoroase adulterine.

Prima dintre doamnele invitate este Alana, o femeie modernă, sofisticată, pentru care sentimental e ceva desuet. Cea de a doua întâlnire va fi cu tânăra şi nesăbuita Bobbi, actriţă în devenire. Pentru ca la cea de-a treia încercare a lui Barney de a-şi găsi fericirea să o întâlnim pe Jeanette, soţia prietenului său cel mai bun, care, fiind în depresie că soţul o înşeală, găseşte astfel calea să se răzbune. Cum anume se va termina fiecare dintre aceste întâlniri, în ce măsură Barney este sau nu un adevărat Don Juan rămâne de văzut.

Exceptionalii actori Constantin (Bebe) Cotimanis, Victoria Cociaş, Luminiţa Erga şi Raluca Gheorghiu vor da naştere pe scenă personajelor create de Neil Simon în spectacolul montat de inegalabilul regizor Petre Bokor la teatrul Nottara din Bucuresti.

Distributia:
Barney Daycash/CONSTANTIN COTIMANIS
Alana Navazio/LUMINITA ERGA
Bobbi Michele/RALUCA GHEORGHIU
Jeanette Foster/VICTORIA COCIAS

Traducerea si regia: PETRE BOKOR
Scenografia: VIORICA PETROVICI

Durata:1h45min

DUMINICA, 30 SEPTEMBRIE 2012, ora 18.00
Théâtre Desjardins, Cégep André-Laurendeau

BILETE: www.associationrocade.ca

Written By