Straini in Noapte cu Florin Piersic si Medeea Marinescu (Toronto)

O comedie romantica, savuroasa, curata, cuplul de “straini in noapte” fiind format din Florin Piersic si Medeea Marinescu, regizata de maestrul Radu Beligan.

STRAINI in NOAPTE
Comedie romantica de Eric Assous, in regia lui Radu Beligan.
Florin Piersic (Sr) si Medeea Marinescu
Vineri, 9 Septembrie 2011, ora 19:30

“Straini in Noapte” se claseaza pe primele pozitii in topul preferintelor iubitorilor de teatru, constituindu-se intr-o adevarata opera de arta regizata de maestrul Radu Beligan.

Infidelitati, seductie, placeri si pasiuni – toate acestea construiesc o poveste cat se poate de autentica pe care toti cei prezenti o vor recunoaste si in care se vor regasi. Un umor de un real bun gust si un final placut, insa neasteptat, piesa beneficiaza de o stralucire aparte prin jocul desavarsit al celor doi actori, in care fiecare gest spune mai mult decat o mie de cuvinte, replicile savuroase si rasturnarile de situatie fiind de-a dreptul spectaculoase.

Reprezentatia “Straini in noapte” revine intr-un nou sezon dupa mai bine de 3 ani in care “Montagne Russe-ul” (numele original al piesei) i-a purtat pe spectatorii din toata tara, dar si in turnee in strainatate, intr-o lume plina de nostalgie a clipelor frumoase ale tineretii, generand o experienta deosebita. O comedie romantica, savuroasa, curata, cuplul de “straini in noapte” fiind format din Florin Piersic si Medeea Marinescu, o actrita extrem de valoroasa pentru generatia sa, a carei interpretare completeza cum nu se poate mai bine jocul actoricesc unic si remarcabil al maestrului-coleg.

Straini in noapte – intrare generala – $40.00
Straini in noapte – seniori si tineri – $35.00

COMBO SPECIAL
Straini in noapte + Mircea Baniciu $70.00

Cumpara Bilet – http://www.cumparabilet.com

Biletele comandate on-line se vor putea ridica de la sala in ziua evenimentului cu o ora inainte de inceperea evenimentului pe baza numelui celui care a facut comanda. Pentru biletele cumparate on-line este garantat locul in sala si intrarea la eveniment. Intrarea generala este limitata de numarul de locuri in sala.

Written By