Stereo Love Music Series @ Ame, Toronto (9 iulie)

Va invitam la Stereo Love Supper Club Music Series, un eveniment creat pentru tinerii profesionisti ce impartasesc aceleasi pasiuni si interese sa se intalneasca pentru o seara de socializare, voie buna si dans, sambata 9 iulie la Ame, 19 Mercer Street in Toronto.

Alex si Mona impreuna cu Ceva Romanesc va invita la,

STEREO LOVE MUSIC SERIES
Sambata, 9 iulie, 2011

Un eveniment creat pentru tinerii profesionisti intr-una dintre cele mai spectaculoase locatii pentru o intalnire ca intre prieteni. Seria isi propune sa devina un spatiu informal in care cei ce impartasesc aceleasi pasiuni si interese sa se intalneasca pentru o seara de socializare, voie buna si dans.

Muzica oferita de DJ-ul rezident JED DAVIDSON
myspace.com/jeddadson

Cina incepe la orele 17:30, cu meniu de seara pana la orele 23:00
Petrecerea incepe la orele 22:00

La multi ani lui Mona, care isi sarbatoreste ziua alaturi de noi in aceasta seara!

Intrearea $10
Un eveniment 21+ cu tinuta obligatorie (fara haine sport, tricouri, adidasi, etc.)

AME Restaurant and Bar
19 Mercer Street, Toronto

PENTRU CINA sau BOTTLE SERVICE
416.599.7246 sau email info@amecuisine.com

PENTRU GUEST LIST
candsiunde@cevaromanesc.com

AME (19 Mercer Street, Toronto – www.amecuisine.com), probabil cel mai sexy supperclub din Toronto. Un local avantgarde pentru o seara de cocktail-uri, cina, si divertisment, AME este aditia cea mai noua si la moda pentru a luat masa, pentru a dansa si pentru a privi lumea. O destinatie pe harta culinara si a vietii de noapte din Toronto.

Oaspetii pot incepe seara rasfatandu-si simturile cu bauturi de pe meniul de cocktail-uri urmate de o experienta culinara exceptionala cu un meniu fusion, combinatie intre bucataria asiatica si mediteraneana, creat de bucatarul de renume mondial, Guy Rubino.

Ca parte a evolutiei sale, Ame a introdus o serie de tematici muzicale in programul de week-end. Oaspetii pot asculta sunetele jazz, electro lounge si downtempo chill, si sa se bucure de un meniu de bautura cu o vasta selectie de bauturi premium, sampanii, sake si shochu.

Printre fostii DJ invitati se numara Royksopp, Mark Oliver, Tricky Moreira, si Morgan Shhim, alaturi de rezidentii Chris LaRoque si Jed Davidson.

Written By