Valentine’s Day – Spectacolul de comedie Nae Lazarescu & Vasile Muraru (Montreal)

Spectacolul de comedie NAE LAZARESCU & VASILE MURARU urmat de proiectia filmului ULTIMUL CORUPT DIN ROMANIA (in memoriam Sergiu Nicolaescu) Vineri, 15 februarie 2013, la Pavillon de l’Entrepôt in Montreal)

Spectacolul de comedie NAE LAZARESCU & VASILE MURARU urmat de proiectia filmului ULTIMUL CORUPT DIN ROMANIA (in memoriam Sergiu Nicolaescu).

O imensa bucurie pentru comunitatile romanesti din Montreal si Toronto va fi cu siguranta prezenta celor doi mari actori de comedie Nae Lazarescu si Vasile Muraru intr-un spectacol extraordinar de Valentine’s Day. Nici un eveniment nu coloreaza mai frumos o iarna canadiana, decat o intalnire cu doi mari actori de comedie. Unul dintre cele mai indragite si asteptate cupluri comice ale Romaniei vine la inceput de an sa deschida seria spectacolelor organizate de Associatin ROCADE si sa incalzesca sufletele celor prezenti la spectacole.

Va asteptam pentru a evoca personalitatea regretatului Maestru Sergiu Nicolaescu, alaturi de marii actori Nae Lazarescu si Vasile Muraru, doi dintre protagonistii ultimului sau film de comedie, fiecare dintre noi urmand a ne transpune pentru a intelege dimensiunea monografica romaneasca prezenta in filmele marelui regizor si ideea pregnanta ca viata lumeasca este doar o trecere catre o alta viata mult mai profunda, alchimica, unde nu exista final, totul avand final deschis, filmul fiind un eseu care trebuie continuat de catre alti “nemuritori”.

“Nu am trait decat pentru film, sacrificiul si munca au fost elemente importante. Sunt un exemplu greu de urmat, pentru seriozitate, munca, sacrificiu si profesionalism.” – Sergiu Nicolaescu

Vineri, 15 februarie 2013, ora 19.30
Pavillon de l’Entrepôt, 2901 boul. St.-Joseph, Lachine, H8S 4B7

Bilete

Abonament (trei spectacole)

Mai multe detalii pe http://www.associationrocade.ca

naevasile-montreal

ultimulcorupt-montreal

 

Written By