Shall We… Party @ Campul Romanesc, Hamilton

Haideti sa deschidem impreuna, pentru al doilea an consecutiv, sezonul estival 2013 la Campul Romanesc – lacas cultural si spiritual al romanilor din Ontario.

Haideti sa deschidem impreuna, pentru al doilea an consecutiv, sezonul estival 2013 la Campul Romanesc – lacas cultural si spiritual al romanilor din Ontario.

Invitata sa petreaca alaturi de dvs, este binecunoscuta trupa de dans HI TREND care prin prezenta frumoaselor fete, vor aduce un plus de feminitate si culoare acestei seri.

DJ Ama-Adrian si ConneXRo entertainment, asa cum ne au obisnuit deja, va promit o noapte de neuitat, folosind echipament audio, efecte de lumini si laser de ultima ora. Nou pentru acest an – “music request list” va sta la dispozitia dvs. Ritmurile moderne romanesti si internationale alese cu mare grija, va vor tine pe ringul de dans toata noaptea.

Un cadru intim va fi asigurat de SHALL WE HELP – catering and event design, care va decora intr un mod inedit sala si va avea grija ca produsele culinare romanesti sa nu lipseasca de la acest eveniment. Cash bar on the site va pune la dispozitie o varietate de bauturi alcoolice (must be 19 years and older) si ne-alcoolice la preturi rezonabile.

O bautura alcoolica si un pop/water la alegere, incluse in pretul biletului, parcarea gratuita si outdoor patio (smoking area) – weather permiting, impreuna cu cele de mai sus, credem noi ca sunt motive care va vor determina sa nu pierdeti acest eveniment.

Avand in vedere experienta anului trecut si numarul mare de participanti, organizatorii pun la dispozitia dvs, mai multe locuri la mese si va recomanda sa faceti din timp

Shall We… Party
Saturday, May 25, 2013

Campul Romanesc
395 Concession Road 10 E, Hamilton

Bilete

Detalii

  • Eveniment organizat de Shall We Help – www.shallwehelp.net
  • Catering and event design de ConneXRo entertainment

Va asteptam negresit impreuna cu prietenii la cea mai grozava Noapte de Dans a anului, organizata pentru Tine, despre Tine si cu Tine.

party130525_990

Written By