Sasha Lopez in Concert @ Club Radio Lounge, Montreal

Promoterul canadian, Idol Concerts, anunţă punerea în vânzare a biletelor unui nou spectacol cu iz românesc la Montreal. Sasha Lopez este unul dintre cei mai în vogă artişti ai momentului în România, cu un impact puternic în industria muzicală românească şi internaţională.

Un nou spectacol cu iz românesc se anunţă la Montreal. Sasha Lopez este unul dintre cei mai în vogă artişti ai momentului în România, cu un impact puternic în industria muzicală românească şi internaţională. Singel-ul “All my people” a reuşit în mai puţin de opt luni să strângă peste 30 de milioande de vizualizări pe YouTube, în total, în foarte scurt timp devenind şi hitul anului 2011 în România şi nu numai.

“All my people” a fost una dintre cele mai difuzate piese audio pe posturile de radio atât din Europa, cât şi din Canada şi Statele Unite, unde a reuşit să ajungă No1 în playlisturi şi să se menţină pentru mai multe săptămâni.

În trupă, alături de Sasha Lopez, artist originar din Republica Moldova, face parte şi Ale Blake, Alexandra pe numele său real, artisă care a colaborat cu mai multe trupe din România. A absolvit şcoala de muzică din Bucureşti şi a câştigat trofee de renume şi festivaluri internaţionale importante.

Broono, este componentul care dă culoare trupei şi la propriu şi la figurat. S-a născut în Statele Unite şi s-a remarcat în urma câştigării marelui premiu de la Fabrica de Staruri din Republica Moldova.

Aceştia vor susţine un concert în Montreal, joi, 24 mai 2012, la Club Radio Lounge (3553 Bolv. St-Laurent, Montreal), spectacol care va începe la orele 22:00.

Promoterul canadian, Idol Concerts, anunţă punerea în vânzare a biletelor la o serie de magazine din Montreal şi împrejurimi: Magazinul românesc Transilvania din Laval, librăria Pagini Româneşti şi patiseria Fornetti McGill. Mai multe informaţii despre spectacol, precum şi rezervări de bilete, se pot obţine de la numărul de telefon 514-662-7468 sau pe email la rsvp@idolconcerts.ca

Facebook event: https://www.facebook.com/events/327297777343515

Written By