Legenda Marelui Inchizitor cu Victor Rebengiuc

Victor Rebengiuc in Legenda marelui Inchizitor de F.M. Dostoievski Sambata, 26 Februarie 2011, ora 18:00 Centrul Cultural Japonez, sala Kobayashi 6 Garamond Court, Toronto, ON, M3C 1Z5 Victor Rebengiuc vine la Toronto cu unul dintre cele mai apreciate spectacole ale sale, Legenda Marelui Inchizitor, reprezentand un fragment din romanul Fratii Karamazov al lui Dostoievski. Spectacolul…

Victor Rebengiuc in

Legenda marelui Inchizitor de F.M. Dostoievski
Sambata, 26 Februarie 2011, ora 18:00

Centrul Cultural Japonez, sala Kobayashi
6 Garamond Court, Toronto, ON, M3C 1Z5

Victor Rebengiuc vine la Toronto cu unul dintre cele mai apreciate spectacole ale sale, Legenda Marelui Inchizitor, reprezentand un fragment din romanul Fratii Karamazov al lui Dostoievski. Spectacolul raspunde la o intrebare pe care scriitorul rus a avut curajul sa si-o adreseze: “Ce s-ar intampla daca Iisus ar cobori din nou pe Pamant?”. Ramane sa aflati si voi raspunsul, daca veti merge sambata, 26 februarie, sa asistati la un spectacol de exceptie cu Victor Rebengiuc.

Spectacolul teatral va fi insotit de prezentarea filmului “De ce bat clopotele, Mitica?”. Minunata actrita MARIANA MIHUT va fi prezenta la spectacol si va avea o intalnire cu publicul, la final. Pretul biletului de intrare include accesul la ambele evenimente.

Biletele pot fi cumparate on-line cu carte de credit, plata prin sistemul Paypal
www.CumparaBilet.com sau www.acasamedia.com

Written By