Esarfa in Dar cu Mircea Baniciu si Vlady Cnejevici (Toronto)

Amatorii de muzica folk sunt invitati la un recital live sustinut de Mircea Baniciu si Vlady Cnejevici, si lansarea celui de-al doilea volum ‘Best Of’ a lui Mircea Baniciu.

MIRCEA BANICIU si VLADY CNEJEVICI
2011 Canadian Folk Tour – Esarfa in dar
Duminica, 23 Octombrie 2011, ora 18:00

Amatorii de muzica folk sunt invitati, Duminica, 23 Octombrie, la un recital live sustinut de Mircea Baniciu si Vlady Cnejevici. Solistul Mircea Baniciu s-a remarcat in muzica romaneasca la inceputul anilor ’70, cand a devenit membru al formatiei rock Phoenix. In primavara anului 1977, o parte dintre componentii trupei Phoenix – Nicu Covaci, Ovidiu Lipan, Josef Kappl si Erlend Krauser – au reusit sa fuga din tara, trecand granita ascunsi in boxele Marshall ale formatiei.

Mircea Baniciu a ramas in tara, sustinand, ulterior, ca nu a fost anuntat de aceasta plecare. In 1992, Baniciu a fondat trupa “Pasarea Colibri”, alaturi de Florian Pittis, Mircea Vintila si Vlady Cnejevici, cu care a cantat zece ani, rastimp marcat prin aparitia a cinci albume si un DVD. In 2002, a revenit in trupa Phoenix, cu ocazia concertului aniversar “Phoenix – 40 de ani”, dar in 2007 s-a retras din legendara formatie, pentru a-si continua cariera solo.

Fiu al unui binecunoscut solist de muzica populara, Laza Cnejevici, Vlady Cnejevici – compozitor, aranjor, claviaturi- – a fost membru a numeroase trupe de renume din Romania, precum Progresiv TM, Compact, Blue Workers, Laura Stoica Band, Weinberger Blues Machine si Pasarea Colibri.

In cadrul acestui concert extraordinar, Mircea Baniciu isi va lansa cel de-al doilea volum ‘Best Of’ din cariera.

Primul volum ‘Best Of’ – Mircea Baniciu a fost lansat in anul 2008, fiind denumit sugestiv ‘Esarfa – Best of – vol 1 si contine unele dintre cele mai frumoase balade semnate Mircea Baniciu.

Mircea Baniciu – intrare generala $40.00
Mircea Baniciu – seniori si tineri $35.00

COMBO SPECIAL
Mircea Baniciu + Straini in noapte $70.00

Cumpara Bilet – http://www.cumparabilet.com

Biletele comandate on-line se vor putea ridica de la sala in ziua evenimentului cu o ora inainte de inceperea evenimentului pe baza numelui celui care a facut comanda. Pentru biletele cumparate on-line este garantat locul in sala si intrarea la eveniment. Intrarea generala este limitata de numarul de locuri in sala.

Written By