Cina Vanatorilor

Centrul Cultural Românesc “BANATUL” din Kitchener vă invită să luaţi parte la “Cina Vânătorilor” în data de 19 februarie 2011, ora 19:00. Veţi putea servi preparate vânătoreşti: gulaş de căprioară, supă de fazan, cartofi, legume, salată şi prăjituri; avem, de asemenea, cele mai mcii preturi la bauturi din zona: domestic şi mix drinks $4, import…

Centrul Cultural Românesc “BANATUL” din Kitchener vă invită să luaţi parte la “Cina Vânătorilor” în data de 19 februarie 2011, ora 19:00.

Veţi putea servi preparate vânătoreşti: gulaş de căprioară, supă de fazan, cartofi, legume, salată şi prăjituri; avem, de asemenea, cele mai mcii preturi la bauturi din zona: domestic şi mix drinks $4, import $5 şi sticla de vin $25.

Muzica este asigurată de Ionica Ardeleanu, binecunoscutul om-orchestră care are un repertoriu din toate zonele folclorice ale României şi din repertoriul internaţional. Ca şi invitaţi vom avea pe Trupa Hi-Trend cu un program de dansuri moderne, etno, folk, oriental, etc.

Biletul de intrare este $30 de dolari si se poate cumpăra de la George Ulman 519-570-0172 începând cu data de 22 ianuarie 2011.

Written By