Caviar, Vodka si Bye-Bye (Montreal) – CANCELLED

Spectacolul de comedie CAVIAR, VODKA si BYE-BYE cu Stela Popescu, Tamara Buciuceanu, Alexandru Arsinel, si Eugen Cristea la Montreal pe 13 septembrie.

Turneul spectacolului « CAVIAR, VODKA SI BYE-BYE »  in Canada se amana, iar in locul lui este programat « RENDEZ-VOUS CU RODICA POPESCU-BITANESCU ». Marele actor ALEXANDRU ARSINEL are o urgenta de sanatate, care il impiedica sa se deplaseze.  Este prima data in cariera domniei-sale cand este obligat sa amane spectacolele, indiferent ca sunt in Bucuresti sau in afara tarii.

Biletele deja achizitionate raman valabile pentru spectacolul « RENDEZ-VOUS cu RODICA POPESCU – BITANESCU », pentru « CAVIAR, VODKA SI BYE-BYE » la data la care va fi reprogramat spectacolul sau pentru alte spectacole din stagiunea curenta. Organizatorii spectacolului isi cer scuze pentru eventualele neplaceri cauzate de aceasta situatie.

Detalii la http://www.cevaromanesc.com/rendez-vous-cu-rodica-popescu-bitanescu-montreal/

***

Spectacolul de comedie CAVIAR, VODKA si BYE-BYE cu Stela Popescu, Tamara Buciuceanu, Alexandru Arsinel, si Eugen Cristea la Montreal pe 13 septembrie.

“Caviar, vodka si bye-bye” este scrisa de George Astalos, care traieste din 1969 la Paris. Piesa face parte dintr-un triptic despre exil, impreuna cu “Sarea exilului” si “Intoarcerea la matca”. Spectacolul radiofonic a primit premiul pentru cel mai bun spectacol radiofonic al stagiunii 1998 la cea de-a saptea Gala UNITER 1999.

Caviar, Vodka si Bye-Bye
Vineri, 13 septembrie 2013, ora 19:30

Pavillon de l’Entrepôt
2901 boul. St.-Joseph, Lachine

Bilete

Mai multe detalii pe http://www.associationrocade.ca

caviarvodkabyebye_20130913_MTL

Written By