Caramitru-Malaele, cate-n luna si in stele (Toronto)

Spectacolul “Caramitru-Malaele, cate-n luna si in stele” cu Ion Caramitru, Horatiu Malaele, si Adrian Naidin (violoncelist) la Toronto pe 29 septembrie.

Spectacolul “Caramitru-Malaele, cate-n luna si in stele” este un duel seducător de fabule, vorbe de duh, povestiri, poezii şi amintiri susţinut de două legende ale teatrului românesc: Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele. Spectacolul, diferit de fiecare dată, graţie extraordinarei capacităţi de improvizaţie a acestor doi mari actori se împleteşte perfect cu violoncelului şi cu vocea lui Adrian Naidin.

Amintirea vremurilor trecute este adusă în scenă de un Caramitru care recită răscolitor, imaginând, cu inteligență și ingeniozitate, răspunsuri pe măsură unui Horațiu Mălăele vulcanic, irezistibil și de un haz spumos, cei doi avându-i martori pe Shakespeare, Topârceanu sau Nichita. Dialogul este întregit de replicile muzicale pline de căldură şi culoare ale violoncelistului Adrian Naidin.

Spectacolul va fi urmata de proiectia filmului FUNERALII FERICITE (2013, regia Horatiu Malaele). Intrarea gratuita la film doar pentru posesorii de bilete la spectacol!

Caramitru-Malaele, cate-n luna si in stele
Duminica, 29 septembrie 2013, ora 18:00

Centrul Cultural Japonez
6 Garamond Court, Toronto

Bilete

Mai multe detalii pe http://www.associationrocade.ca

caremitrumalaele_20130929_TO

caremitrumalaele_20130929_TO2

Written By