Banchetul de Inchidere al Sezonului de Vara @ Campul Romanesc

Sunteti invitati sa participati la ultimul eveniment al verii, Banchetul de Inchidere al Sezonului de vara la Campul Romanesc, pe data de 19 Octombrie seara. Veniti cu prietenii si cunostintele Dv. sa petrecem o seara romanesca de neuitat.

Asociatia Culturala Romana (Hamilton) organizeaza

“Banchetul de Inchidere al Sezonului de Vara”
Sambata, 19 Octombrie 2013, orele 6:00 pm

Campul Romanesc
395 Concession Road 10 E, Hamilton

Ca in fiecare an in luna Octombrie, A.C.R organizeaza un banchet cu ocazia Inchiderii Sezonului de Vara la Campul Romanesc. Cu aceasta ocazie va invitam sa veniti sa ne bucuram impreuna de ultímele zile ale verii 2013.
Va asteptam la Campul Romanesc, unde veti intalnii si alti frati romani si impreuna vom petrece o zi de sarbatoare romaneasca intr-o atmosfera de muzica si voie buna, cu dansuri si jocuri populare romanesti, care ne vor incalzi sufletul si ne va ramane in amintire.

Se vor servi preparate specifice romanesti pregatite in bucataria Campului Romanesc iar barul asortat va sta la dispozitia dvs. cu bauturi alcoolice si non-alcoolice pe gustul tuturor.
Vom avea un program muzical pentru toate varstele din repertoriul romanesc si international sustinut de D-J “CMS Global Entertaiment ” – din Kitchener

Acceptam Donatiile dumneavoastra contra unei seri de exceptie la Campul Romanesc

Va asteptam cu drag si voie buna!
Comitetul de Conducere al Asociatiei Culturale Romane, Hamilton

Rezervari de locuri:

  • Toronto, Mississauga, Brampton sunati: 905-265-9884
  • Hamilton, Burlington, Kitchener sunati: 905-575-5048

Pentru informatii vizitati:

  • www.campulromanesc.ca

Campul Romanesc

Written By