Music Videos

Vunk feat Antonia – Pleaca

Videoclipul Pleaca a fost filmat intr-o hala abandonata de langa Bucuresti ia regia ii apartine lui Silviu Mustatea cu care cei la Vunk au mai lucrat si pentru videoclipul Lacrimi de coniac.

Antonia si Vunk au ajuns sa colaboreze oarecum intamplator insa le-a iesit un hit. Piesa este cunoscuta deja din interpretarea Tinei Geru de la Eurovision 2009. Piesa nu a fost declarata castigatoare, dar Vunk au continuat sa o cante in propriile concerte.

“Am scris melodia asta acum cativa ani si stiam ca poate deveni un mare hit, dar ca oricarui succes, in orice domeniu, trebuie sa aiba momentul potrivit pentru a se intampla. Pentru Vunk se continua o perioada extraordinara, dar cea mai mare bucurie a noastra este ca am adus rock-ul in mainstream, pe primul loc, cu atat mai mult cu cat este o piesa in limba romana. Sper ca momentul acesta sa incurajeze si alte trupe din rock-ul romanesc.” a declarat Cornel Ilie.

(C) & (P) MediaPro Music Entertainment 2011

Filed under: Music Videos

by

Ceva Romanesc is a curated guide to the Romanian-Canadian community covering events, businesses, the people, cultural and lifestyle trends. We are always looking for contributors. Get in touch if you would like to join our team!