Music Videos

Shift feat George Nicolescu – Viata-i de vina

Shift (Gabriel Mihai Istrate) a lansat un nou single, “Viata-i de vina“, realizat in colaborare cu maestrul George Nicolescu.

Shift se ocupa mai mult de partea de productie, dar isi face timp si pentru propriul repertoriu. In primavara, artistul intentioneaza sa lanseze un album cu 20 de piese, printre care o melodie cu Bean de la Subcarpati, una cu K-Gula si noul single ft. George Nicolescu.

Filmarile videoclipului au fost realizate intr-o singura zi in clubul “True” din Bucuresti, echipa de filmare fiind condusa de Florin Botea si Kamara (Alb-Negru). Scenariul clipului prezinta un concert al lui George Nicolescu unde Shift apare intamplator si da startul unei improvizatii ce semnifica intalnirea celor doua generatii muzicale, dovedind ca au gasit un punct comun. Cantaretul hip-hop impreuna cu band-ul sau au oferit un mini concert celor prezenti la filmari.

Shift este unul dintre cei mai noi artisti aparuti pe piata muzicala romaneasca, un cantaret hip hop care isi compune si produce singur piesele, adoptand un stil muzical cu un puternic mesaj social. Artistul s-a facut remarcat cu piesele “Pe cuvant” care a devenit imnul copiilor de 1 iunie, si “Pretul Corect”, un manifest impotriva drogurilor.

Muzica: Istrate Gabriel Mihai, Iorga Andrei Daniel, Costache Daniel, George Nicolescu
Text: Istrate Gabriel Mihai
Label: Sprint Music
Publishing: S.C. Sprint Media Publishing S.R.L
Casa de discuri/Label: Sprint Music brand inregistrat la O.S.I.M care apartine
S.C Sprint Media Center S.R.L
SC Sprint Media Center SRL este membru afiliat U.P.F.R si O.R.D.A

Filed under: Music Videos

by

Ceva Romanesc is a curated guide to the Romanian-Canadian community covering events, businesses, the people, cultural and lifestyle trends. We are always looking for contributors. Get in touch if you would like to join our team!