Music Videos

Junky ft Maximilian & Mef X – Serenada Rap

Junky, Maximilian si MefX au lansat videoclipul piesei “Serenada Rap”. Extras de pe primul album Junky.De regia clipului s-au ocupat baietii de la CevaDeVis. Textul e scris de Maximilian si Junky, muzica e facuta de Mitza de la Agresiv si Junky, iar mixul/masterul e realizat de Grasu XXL la OkapiSound. In clip apar mai multi artisti din gasca Okapi si nu numai: Griffo, Skizzo Skillz, Motzu, Grasu XXL, Vlad de la Agresiv, Guess Who.

Junky, pe numele sau real Doru Grigore, face parte din noul val de artisti din hip-hop-ul romanesc. Prima sa aparitie a fost pe compilatia “Vocabule” scoasa in 2006 de Rebel Music. Propunerea a venit din partea lui Bitza si Gianiny Munteanu (fondator Rebel Music), care au ascultat un demo trimis de Junky si l-au sunat imediat pentru a se intalni.

Regie: CevaDeVis
Muzica: Junky / Mitza Agr
Text: Junky / Maximilian
Mix & Master: Grasu XXL la OkapiSound
Scratch: DJ OldSkull
Voci aditionale: Virgil Tziplescu

Filed under: Music Videos

by

Ceva Romanesc is a curated guide to the Romanian-Canadian community covering events, businesses, the people, cultural and lifestyle trends. We are always looking for contributors. Get in touch if you would like to join our team!