Music Videos

Julian M and Veronika – Superstars

Va prezentam pe Julian M si Veronika cu singel-ul “Superstars”, produs de Mihai Ristea, cu un clip regizat de Michael Adrian Mircea.

Julian M (Iulian Magureanu) a facut parte din proiectul muzical Morandi,  iar Veronika (Veronica Tecaru) este fosta membra a trupei Wassabi.

“Am avut ocazia sa cant cu Veronika intr-un turneu cu Morandi si am vazut ca este foarte naturala si talentata. M-am gandit sa cantam impreuna pentru ca este un artist ce transmite extraordinar de bine ideea de nonconformism, libertate de expresie si naturalete”, a declarat Julian M.

La randul ei, Veronika a spus: “Piesa reprezinta expresia faptului ca toti suntem egali, fiecare este Superstar in felul sau, fiecare trebuie sa fie fericit, sa se bucure de lucrurile simple care-i inconjoara viata si sa nu dea atentie la lucrurile materiale care de altfel sunt foarte volatile. Superstar inseamna bucurie, zambete, dragoste, simplitate, frumusete, naturalete”.

Filed under: Music Videos

by

Ceva Romanesc is a curated guide to the Romanian-Canadian community covering events, businesses, the people, cultural and lifestyle trends. We are always looking for contributors. Get in touch if you would like to join our team!