Music Videos

Alex Mica – Dalinda

Alex Mica a lansat primul sau single “Dalinda”. Piesa este o productie Dony si The Kid iar videoclipul a fost regizat de catre Gabi Huiban in mai multe locatii din Constanta, printre care si Crema Club.

Subiectul central al videoclipului se axeaza pe o petrecere unde Alex o reintalneste pe Dalinda, o mai veche iubire, moment in care se reaprinde flacara pasiunii. Scenele de party alterneaza cu scene de pasiune. Circa 40 de persoane au participat la filmari, cu tot cu echipa tehnica, in frunte cu regizorul Gabriel Huiban, directorul de imagine Toni Cartu si cunoscutul actor Vladimir Draghia.

Alex Mica este cunoscut publicului datorita colaborarilor precum Doamna si Vagabontul (feat. Puya in 2009), Senorita (cu Allexinno & Starchild in 2011) si Maria Maria (feat. Like Chocolate).

Filed under: Music Videos

by

Ceva Romanesc is a curated guide to the Romanian-Canadian community covering events, businesses, the people, cultural and lifestyle trends. We are always looking for contributors. Get in touch if you would like to join our team!